» Zaak 1 Mei
In de Parelbrief van 20 mei 2008 staat er dat de school in augustus 2008 een nieuwe naam krijgt!!


Zoals u weet is de school hard aan het werk met een aantal verbeteringen eneen imagoverbetering. Zo zijn er veel onderwijsinhoudelijke verbeteringen, zoals onder andere de Plusklas, scholing van het team, aandacht voor het gebruik van methoden en de keuze van nieuwe methoden (dit jaar technisch lezen en natuur), enz. enz.
Naast deze inhoudelijke verbeteringen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het Kunstmagneetprofiel wat de school met ingang van augustus 2008 zal hebben. Ook willen we de naschoolse activiteiten hierop aan laten sluiten.

Bij al deze ontwikkelingen en de mooie nieuwe start hoort, vinden wij, een nieuwe naam voor de school. Met ingang van het nieuwe schooljaar zal de school dan ook een andere naam hebben. Dat zal wel even wennen zijn (en voor sommigen misschien even slikken…), want de school heet al lang ‘ De Parel’. Het team gaat zich de komende weken bezig houden met het bedenken van een mooie nieuwe naam. Hoe we die zullen onthullen hoort u later van ons, we houden het nog even spannend…..


Wij voeren dan natuurlijk ACTIE!!!

We hebben al een brief geschreven en zullen zeker nog meer doen!
Heb jij nog goede plannen? Mail ze dan naar anonieme_club@hotmail.com!!!

Wil je je bij de club aansluiten?
Ga dan snel naar de inschrijfpagina!


Voorbeeld van de brief:

De Parel Blijft ‘De Parel!’
Amsterdam 21-05-‘08Betreft: Nieuwe naam Parelschool

Geachte directrice/ team (wie voor dit plan verantwoordelijk voor is),

In de parelbrief van week 20- 2008 staat dat de school per augustus 2008 een nieuwe naam krijgt. Bij een nieuw profiel zou een nieuwe naam moeten horen. Jullie vinden dat er bij een nieuwe start een nieuwe naam hoort.

Wij vinden dit erg vervelend. De parelschool bestaat al 120 jaar, (bijna) alle jaren met dezelfde naam , namelijk: ‘De parelschool’. Ons is niks gevraagd, wij kunnen zelfs niet meedoen aan een bedenkwedstrijd voor de uiteindelijke nieuwe naam. Wij voelen ons erg buitengesloten.

Kunnen jullie alstublieft nog even goed nadenken over jullie beslissing?
Wij zouden dat erg fijn vinden.

Wij weten dat het al beslist is, grotendeels willen wij gewoon onze mening uiten.
Hier blijft het niet bij. Jullie zullen snel weer van ons horen. Met goede meningen en uitgewerkte argumenten.

‘Wij’ zijn de Anonieme Club, wij uiten onze mening , en demonstreren tegen beslissingen waar wij het niet mee eens zijn. De Anonieme Club heeft altijd wel verassingen…

Hoogachtend,

De Anonieme ClubWilt u contact met ons opnemen?
Stuurt u dan snel een e-mail naar: anonieme_club@hotmail.com

Sinds 20 mei is er een site in de lucht: www.anoniemeclub.mysites.nl

(Wij doen NIET aan geweld!!!)

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Laatste Nieuws

  • -WOENSDAG 21 MEI 2008 AMSTERDAM- De eerste flyer hangt!!!! -WOENSDAG 21 MEI 2008 AMSTERDAM- Volgens ooggetuigen waren er een paar demonstranten op het Meester Craig plein aanwezig. Vermoedelijk Oud-leerlingen. Laat u horen!!!

laatste Nieuws

  • 21 mei 2008 Nieuws op AT5!!! De demonstranten kwamen te woord, en wilden (waarschijnlijk) de handtekeningen overhandigen. A.D wilt deze niet aannemen.

GASTENBOEK

  • Wil je wat in het gastenboek plaatsen? Kijk op de balk in het gele gedeelte, bovenaan de site. Klik dan op Gasten Volg dan de instructies.

Teller

Stuk AT5

  • op www.at5.nl staat er artikel over de naamsverandering: www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=35199

Copyright 2002-2019